perjantai 11. joulukuuta 2009

Aloitus

Aloitan kirjoittamisen täällä, koska oman kotisivun paivittaminen usein on työlästä eikä kirjoiteltua tulisi siten kovin usein. Suuremmat kokonaisuudet laitan yhä kotisivulleni www.piipari.fi/blogi.
Eilen AsiaExchange yhtiön kautta tulleet suomalaiset lopettivat koulunsa ja tänään suurin osa lähti matkoihinsa. Loputkin lähtevät ensi viikolla.

Kävin aamulla kysymässä voisinko saada oman huoneen ja toimistolla eräs opettaja käski tulemaan iltapäivällä uudestaan. Menin toimistolle uudestaan ja sain kuulla että joudun sittenkin ehkä maksamaan vuokraa asunnostani, enkä lisäksi välttämättä saa omaa huonetta. Minun lähteä selvittämään asiaa Miss Cain toimistoon, mutta kiinalaiset
piti eivät osanneet asentaa skanneria, joten asensin sen. Koska olin niin taitava että osasin asentaa skannerin, niin opettaja valitti että joku kiinalainen opiskelija oli rikkonut hänen tulostimensa(tai oikeastaan Miss Lin tulostimen, mutta se on jaettu molemmille). Asensin tulostimen uudestaan ja laitoin asetuksen kuntoon.
Atk-tukena toimimisen jälkeen kello olikin jo niin paljon, että en ehtinyt Cain toimistolle. Asunto asia venyy siis vähemmän yllättäen ensi viikolle.
Olimme Katrin kanssa britti ryhmässä opiskelemassa tänään ja totesimme britit aivan helvetin tyhmiksi. Samaa asiaa jankattiin koko tunti, eikä kirjassa päästy yhtään eteenpäin. Lisäksi britit valitsivat aikanaan huonomman kirjan kuin me ja nyt joudumme kärsimään siitäkin. Ensi viikolla alkaa bisneskiina ja odotan innolla millä tavalla britit onnistuvat pilaaman sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti