lauantai 26. joulukuuta 2009

Joulu

Joulu tuli ja meni, mutta sitä ei täällä oikein huomannut. Kiinalaiset olivat järjestäneet ostoskeskukselle joulujuhlan, jota varten oli tuotu jostakin festarilava. En katsonut tarkemmin minkäläisia esityksiä lavalla oli, mutta ainakin rock-henkistä tanssia ja laulantaa oli.
Minä nautin jouluaterian muiden vaihto-opiskelijoiden kanssa venäläisessä ravintolassa. Ravintola ei ollut erityisen hyvä, mutta sitäkin kalliimpi. Omat ruokani maksoivat 200 Yuania joka on yli viisi kertaa enemmän kuin normaalissa kiinalaisessa ravintolassa.
Joulupäivänä kävimme yliopistosaaren yökerhossa(Salad). Saladissa oli melko paljon porukkaa. Illan teema oli kuulemma joulu, mutta sitä huomannut muuten kuin muutaman kiinalaisen käyttämistä tonttulakeista.
Eilen parantelin joulun jälkeistä krapulaa, ja onnistuin saamaan ripulin. Viime yönä piti herätä tunnin välein käymään vessassa. Kerran myös oksensin, joka auttoi hetkeksi mahakipuun. Ensimmäinen kunnon ripuli koko kiinassa olo aikana. Kuumettakin oli aamulla 38 astetta. Toivottavasti paranen nopeasti, sillä Tuomas on tulossa suomesta tänään tänne. Pitäisi olla 2 seuraavaa viikko käytännössä koko ajan menossa joten sairastelulle ei ole aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti